L'AMB preveu un "ús multitudinari" després de dos anys de restriccions per la pandèmia
Per ACN
Publicat el 24 de juny 2022

L'AMB posa en marxa de la mà dels vuit ajuntaments metropolitans costaners un dispositiu especial per a la neteja intensiva de les platges després de la revetlla de Sant Joan. A partir de les 6.00 h del 24 de juny, un total de 160 treballadors actuaran de manera intensiva per deixar l'espai en condicions per als banyistes que en facin ús.

A més, es farà ús de 3 camions compactadors, un de recol·lector, 8 garbelladores, 4 quads i 36 tot terreny, 25 contenidors auxiliars de suport, 3 retroexcavadores i 2 camions amb grua tot terreny. Les tasques les coordinarà un equip de cinc tècnics, i es desmuntaran i muntaran de nou les xarxes de més de 50 camps de vòlei per evitar que siguin objectes d'actes vandàlics.

L'actuació compta amb la participació de les cossos de Policia Local dels municipis, així com dels Mossos d'Esquadra, que s'encarregaran d'advertir els usuaris de nit que han d'abadnonar les platges per a permetre les tasques de neteja. De la mateixa manera, es prohibirà fer fogueres a la sorra.

Per garantir que la platja es mantingui tan neta com sigui possible, es demana als usuaris que facin servir els contenidors, així com dipositar els residus en bosses. Aquest any, i com a novetat, s'instal·laran dipòsits auxiliars de recollida, amb bosses biodegradables, i a més s'incrementarà la neteja manual

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —