El cap de l'oposició, Xavier Trias, al ple de cartipàs
El cap de l'oposició, Xavier Trias, al ple de cartipàs
Per ACN
Publicat el 06 de setembre 2023

El líder de Junts a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha decidit endarrerir la seva sortida de l'Ajuntament de Barcelona durant "un temps". Trias havia garantit –tant en campanya com després de la investidura- que es quedaria a l'Ajuntament fins el setembre o l'octubre, però en una entrevista a Ràdio 4 ha explicat que ha decidit allargar-ho després que "molta gent" li hagi demanat que es quedi "un temps més".

"Ho faré", ha resolt, tot i que no ha volgut concretar fins quan té previst ser regidor i s'ha limitat a dir que "el proper any" ja no hi serà. Durant aquest temps, ha explicat, intentarà "consolidar" l'estructura del grup municipal i "perquè la política es calmi".

D'altra banda, sobre la possibilitat d'entrar al govern municipal encapçalat per Jaume Collboni, Trias ha assegurat que "mai es pot descartar res", tot i que ha subratllat que ara mateix "té poc sentit".

El president del grup municipal ha recordat que ara mateix Junts són a l'oposició i que ell n'és el cap, i que per tant tindria poc sentit entrar al govern. A més, ha remarcat que per poder-s'ho plantejar caldria que "Collboni no estigués coquetejant tot el dia amb Ada Colau".

Trias també ha retret a Collboni que hagi optat per fer "apropaments" en la seva direcció a través "d'oferir llocs a gent que sap que s'aprecia i amb qui hi ha bona relació". Trias ha posat l'exemple de Santi Vila, que presidirà un comitè d'experts en infraestructures, i ha assegurat que aquesta és "la tàctica" de Collboni.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —