Capitoli
Per Redacció
Publicat el 13 de gener 2021

Twitter ha anunciat que ha suspès 70.000 comptes des de divendres dedicats principalment a compartir contingut de QAnon. La decisió arriba una setmana després de la violència de la setmana passada a Washington quan els partidaris del president Donald Trump van assaltar el Capitoli dels Estats Units.

"Tenint en compte els fets violents a Washington DC i l'augment del risc de danys, vam començar a suspendre permanentment milers de comptes dedicats principalment a compartir contingut de QAnon el divendres a la tarda", ha explicat Twitter al seu blog, que afegeix: "Aquests comptes es dedicaven a compartir contingut nociu associat a QAnon a escala i es dedicaven principalment a la propagació d'aquesta teoria de la conspiració a través del servei".

Twitter va dir divendres que suspendria definitivament els comptes que impulsessin el contingut de QAnon i que prohibiria els prominents impulsors de dretes de les seves teories conspiratives.

L'assalt al Capitoli

L'assalt de l'edifici del Capitoli la setmana passada pels partidaris de Trump va endarrerir la certificació de la victòria electoral de Biden. Els legisladors es van veure obligats a fugir, ja que l'edifici va ser assaltat pels partidaris del president, que van desbordar les forces de seguretat. Cinc persones van morir a causa de la violència, inclòs un agent de la policia del Capitoli que va ser apallissat mentre intentava evitar les multituds.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —