Vall Hebron
Per ACN
Publicat el 18 d’octubre 2021

L'Hospital Vall d'Hebron flexibilitzarà a partir d'avui les mesures d'accés d'acompanyants i professionals externs. La decisió ve presa arran de la millora de la situació de la Covid-19 a Catalunya i de la situació assistencial al centre. Així, a partir d'ara es permetrà un acompanyant per pacient en les intervencions quirúrgiques i en les consultes externes, gabinets diagnòstics i a l'hospital de dia. A urgències, a l'UCI i en altres unitats també podrà entrar un acompanyant, seguint sempre les normes i els horaris de cada servei. A les plantes d'hospitalització, es permetrà l'entrada d'un acompanyant en dues franges horàries, de 13.30 h a 15.30 h i de 18.30 h a 20.30 h.

En qualsevol cas, la Vall d'Hebron recomana que l'acompanyant no tingui símptomes aguts, no estigui immunodeprimit i que estigui vacunat. A banda, l'hospital ha recordat l'obligatorietat de portar mascareta en tots els espais.

En el supòsit de pacients amb dependència, discapacitat i targeta, Cuida'm s'autoritza sempre una persona acompanyant de manera continuada, així com en el cas dels infants, en el part i puerperi. Per altra banda, en el procés de final de vida s'autoritzen dos acompanyants en tots els casos.

A les sales d'espera, de sessions, actes i aules, s'eliminen les restriccions d'ocupació. A les cafeteries i restaurants oberts al públic i els dels treballadors, s'amplia l'aforament al 100 % seguint les normes de salut pública. Pel que fa als visitants d'empreses externes, l'hospital recomana l'accés amb cita prèvia amb el professional.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —