- vídeos -
Frame
Per Redacció
Publicat el 28 d’agost 2022

En només 10 minuts, el curt d'animació 'Cuerdas' ens condueix a un viatge emocional on no falten les llàgrimes, però on la tendresa és la principal protagonista. En Nicolás és un nen amb paràlisi cerebral que arriba nou a l'orfenat on estudia la María. Tot i no acabar d'entendre per què el seu company no pot parlar ni moure's, la nena aconsegueix introduir-lo als jocs de l'esbarjo mitjançant l'ajuda d'una simple corda. 

A banda dels valors de l'amistat, la inclusió social i el respecte pels altres, a 'Cuerdas' presenciem també el naixement de la veritable vocació: la María acaba treballant com a mestra al mateix orfenat on va estudiar de petita. 

'Cuerdas' ha estat escrit i dirigit per Pedro Solís García, qui va inspirar-se en els seus dos fills: en Nicolás, que també patia d'una paràlisi cerebral, i l'Alejandra, que des de ben petita mai no va deixar de fer costat al seu germà.

Estrenat el 2013, l'any 2014 va rebre el Premi Goya a Millor Curtmetratge d'Animació i va obtenir el Guinness World Record al curt més premiat l'any 2019. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —