Lildami
Per ACN
Publicat el 28 de desembre 2020

Lildami publicarà el seu segon disc, Viatge en espiral, el 29 de gener amb el segell Halley Records i presentarà "2080", el primer senzill, el 10 de gener. Així mateix, el cantant ha presentat "Ramiro", una havanera amb la qual "el raper terrassenc reivindica les seves arrels mediterrànies i homenatja els avis i les àvies".

"Mentre tots els rapers s’emmirallen en la cultura dels Estats Units, jo m’acosto a la cultura catalana i mediterrània amb el grup d’havaneres Arjau i la col·laboració de la plana major de l’urban català" com Sr. Chen, Flashy Ice Cream, Lauren Nine, Senyor Oca, Emotional G, Mi Amargo o Teuma Thug de la Pawn Gang.

"Ramiro" presenta una història d’amor entre dos homes en una època on les relacions homosexuals eren tabú. El videoclip, rodat a Calella de Palafrugell, L’Escala i Cadaqués, compta amb la presència d’Arjau junt amb els artistes urbans que hi canten. La realització la firma Jordi Lops, un jove multidisciplinar en creació audiovisual que ja s’ha encarregat de clips d’artistes com Teuma Thug, Senyor Oca o Leïti Sene.

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— Hi té a veure —
— El més vist —