- vídeos -
Dret temps
Publicat el 24 de juny 2024

Quaranta anys després de la reducció de la jornada laboral màxima a 40 hores setmanals, sembla que cada vegada està més prop la nova reducció. I és que, segons un estudi de 40dB per a El País i Cadena Ser, la ciutadania situa tenir una bona feina com a la quarta de les seves prioritats, per darrere de la família, la salut mental i tenir temps lliure. La gent reclama treballar menys per viure millor o, cosa que és el mateix, el seu dret al temps.

Ens ho expliquen la secretària de política sindical d'UGT Catalunya, Núria Gilgado, el professor del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i investigador del Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball-QUIT i de l'Institut d'Estudis del Treball, Vicent Borràs, i la secretària general de la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC), Maria Recuero.

I ara què? és una sèrie de videoreportatges de temàtica social i política que busca determinar l’estat de la qüestió d’alguns dels problemes de la nostra societat i intentar buscar-hi una solució amb veus expertes. Creat per Esteban Capdepon Sendra per al Diari de Barcelona
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —