Call of Duty: Warzone 2
Call of Duty: Warzone 2
Call of Duty: Warzone 2
Per Pablo Mora
Publicat el 22 de setembre 2022

Amb CODNEXT es va acabar la incertesa sobre el futur de Call of Duty, la mítica saga de FPS (first person shooter). El gran esdeveniment que es va celebrar el passat 15 de setembre va estar dedicat als pròxims projectes, i un dels protagonistes de la tarda va ser Warzone 2. Que, conjuntament amb Modern Warfare 2, sortirà el 16 de novembre.

Vam poder conèixer detalls de vital importància com AL MAZRAH, el nou mapa amb fortes reminiscències d'Orient Mitjà. Tot i que no ha canviat gaire de forma, compta amb moltíssimes noves localitzacions on aterrar: Oasis, Taraq Village, Quarry, Rohan Oil, Al Mazrah City, Caves... la llista continua.

 

AL MAZRAH, el nou mapa jugable de Warzone 2
AL MAZRAH, el nou mapa jugable de Warzone 2

AL MAZRAH serà el mapa més gran en tot Call of Duty i tindrà detalls com ara el combat acuàtic (en un riu molt protagonista) o el moviment amb vehicles, tan detallats que es podrà reparar una roda punxada o omplir el dipòsit. 

A més, els jugadors estan d'enhorabona, ja que el xat per proximitat que permet parlar amb altres jugadors, serà una realitat a Warzone 2. Les zones segures que decideixen el curs de la partida també han experimentat canvis i seran més imprevisibles. Per altre banda, el loot guanya importància en un sistema de compra-venda durant el mateix curs de la partida. O amb les Fortaleses (Strongholds) fortament protegides per IA que ocultaran grans recompenses. 

Per últim, però no menys important, Activision no s'ha oblidat del Gulag. Ara serà 2v2 amb jugadors aleatoris i els jugadors s'enfrontaran al "Carceller", una figura de moment misteriosa. 

Warzone i MW2 van plegats

Ja fa uns dies que tenim accés a la beta de Call of Duty: Modern Warfare 2 en les plataformes de PlayStation. Això ha obert lloc a crítiques, especulacions i valoracions de creadors de contingut, mitjans i personatges assidus. 

Però què té a veure MW2 amb la popular entrega free to play d'Activision? Doncs, a part de coincidir en la data de llançament, arran d'un bug que alguns usuaris han experimentat mentre jugaven a la Beta de MW2, s'ha filtrat el que podria ser el problema més gran del futur de la saga.  Alguns usuaris van poder accedir al menú de Warzone a través de MW2, és a dir, que està gairebé confirmat que els dos videojocs compartiran aplicació, en cas de consola, i launcher, en cas d'ordinador. 

Per tant, Warzone 2 patirà les mateixes dificultats del seu antecessor: un requisit d'espai d'emmagatzematge totalment desorbitat, actualitzacions constants i complicades i l'aparició reiterada de bugs i errors. Activison encara té marge per desmentir les teories i esbandir les crítiques. De moment, però, la beta de MW2 ens pot proporcionar informació suficient sobre el que la companyia nord-americana té preparat.  

 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —