-
Per Marc Barraca
Publicat el 18 de març 2023

Barça i Reial Madrid es veuen les cares aquest diumenge a les 21h al Camp Nou. El conjunt blaugrana arriba amb una distància de nou punts sobre els blancs i si aconsegueix els tres punts, poden deixar mig sentenciada la lliga. Xavi Hernández, entrenador blaugrana, ha repassat en roda de premsa l’actualitat del club i ha explicat com veu a l’equip pel vital partit davant l’etern rival: “Entrenem amb naturalitat, tenim una oportunitat única de deixar el Madrid a 12 punts. Estem molt motivats”.

Xavi ha estat preguntat per quin tipus de partit espera i què haurà de fer el seu equip per fer-se amb la victòria: “Intentarem ser més protagonistes amb pilota. Si defensivament juguem com el dia de la Copa i, ofensivament, com el de la Supercopa, tenim moltes possibilitats de guanyar”. A la vegada, Xavi ha assegurat que la baixa de Pedri serà “important”, però que “és un partit que si no et trobes al 100%, no val la pena forçar”.

Xavi també ha defensat les victòries per 1 a 0: “Què passa amb l’1-0? Una cosa és el resultat i l’altra, l’estil. Mai ens tancarem al darrera, sempre anem a pressionar a dalt. Volem tenir la pilota”. L’entrenador blaugrana també ha parlat per diferents noms propis.

Sobre el duel Araújo-Vinícius ha ressaltat que “normalment, Araújo ha sortit guanyador”, però ha afirmat que el jugador madridista és un jugador que li agrada molt. També ha parlat de Raphinha, qui no ha estat convocat amb el Brasil: “És un jugador que especialment m’agrada, té molta personalitat”. Per últim, Xavi ha assegurat que Gavi es troba “centrat en el fútbol”, afegint que “entra fort, però en cap moment va amb mala fe”.

Per últim, Xavi també ha respost les preguntes sobre l’actualitat del Cas Negreira. S’ha situat en la línia del club i del president Joan Laporta, assegurant que “és el líder del projecte, tot el que digui va a missa”. Xavi ha estat contundent: “No ens aconseguiran desestabilitzar””. Per últim, Xavi s’ha defensat dient que “mai ha sentit” les ajudes arbitrals i, que si així hagués estat, s'aniria “a casa”. 
 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —