Xavi
Per EFE
Publicat el 26 d’agost 2023

L'entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha mostrat el seu suport "incondicional" a la futbolista Jennifer Hermoso i a les seves companyes, i ha condemnat la conducta "inacceptable" del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales. El tècnic de Terrassa ha dit sentir "pena i tristesa" pel fet que no es destaqui el triomf de la selecció en el Mundial i "que es parli de la conducta intolerable" de Rubiales.

Ha estat a la roda de premsa prèvia al partit contra el Vila-real on Xavi ha opinat per primera vegada sobre el petó a la boca que el president de la RFEF va fer a Hermoso en la celebració del Mundial femení. "M'agradaria donar la meva opinió sobre la situació de la Federació i les jugadores. En primer lloc, vull donar tot el meu suport incondicional a Jenni i a les jugadores de futbol femení pel que estan vivint", ha dit l'entrenador blaugrana abans del torn de preguntes.

I ha continuat: "En segon lloc, vull condemnar la conducta del president de la Federació, que em sembla inacceptable". Alhora, ha dit sentir "pena i tristesa" pel fet que no es destaqui el triomf en el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda i "que es parli de la conducta intolerable" de Rubiales.

Xavi no demana el seu cessament

Les declaracions de Xavi arriben un dia després que el club blaugrana emetés un comunicat en què va condemnar els actes de Rubiales, però no en va demanar la dimissió. En el torn de preguntes, el tècnic blaugrana també ha eludit demanar la renúncia de Rubiales: “Aquí ja no hi entro. He donat la meva opinió. He estat clar i contundent”.

I, quan es repetien les preguntes sobre Rubiales, Xavi ha tornat a demanar que es destaqués el Mundial aconseguit per les jugadores diumenge passat a Sydney. "La pena és que no parlem de l'Alexia, l'Aitana, Cata Coll o les seves barreres per ser campiones del món. Intentarem unir, soc una persona de consens. I m'agrada parlar de futbol i com ho han fet de bé", ha dit per acabar.

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —