- vídeos -
Videoclip
Per Redacció
Publicat el 19 d’abril 2024

El músic valencià Xavi Sarrià ha gravat una nova versió del seu tema 'Música, ràbia i amor" (Causa, 2022), i l'ha llançada acompanyada d'un videoclip. En aquesta comparteix protagonisme amb la pedreguera Sandra Monfort i el navarrès ZETAK (Pello Reparaz).

En aquest tema inspirat en la seva novel·la Totes les cançons parlen de tu (i en motiu del seu desè aniverari) l'excantant de la banda valenciana Obrint Pas evoca el paper que la música ha jugat al llarg de la seva vida. De refugi "en dies de foscor" a fil conductor d'una adolescència en constant politització.

De fet, el videoclip, que ha estat dirigit per Pam Bondia, "recrea una de les habitacions dels protagonistes. Una història sobre el poder la música, l'amor i el dol, però també els perills de l'extrema dreta", ha explicat el valencià a X. Costa no veure-hi també un clar relat autobiogràfic de qui va ser referent musical de tot un país en l'esclat del rock combatiu en català.

"Perquè la música és la nostra vida. Perquè no han pogut, ni podran, callar-la. I perquè no oblidem la xarxa de base que la va fer créixer en temps difícils. Un cançó que torna allà on vam aprendre a volar entre incendis i ruïnes. Perquè amb la música hem crescut, hem lluitat, hem sobreviscut. I ara seguim ací, desafiant noves batalles. I sentim que la vida és això: música, ràbia i amor", remata Sarrià a la xarxa.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —