zoo
Per ACN
Publicat el 11 de maig 2022

Zoo publica la cançó "Grauera", gravada en directe al port de Gandia. El grup torna un any després de la publicació del seu darrer disc Llepolies (Zoo Records, 2021) i quan falten sis pel seu final de gira al Wizink Center de Madrid del 3 de desembre, i al Palau Sant Jordi de Barcelona, del 10 de desembre. A "Grauera", Zoo canta a l’amor, la rutina i al pas a la vida adulta, amb un retrat costumista i romàntic de la vida en un poble portuari. El videoclip va ser rodat el passat mes d’abril per El Hombre Viento al port de Gandia, situat al barri d’El Grau.

El grup torna amb un nou tema als ritmes lents més rappers, apropant-se al soul, sense abandonar els beats electrònics propis del seu estil. La cançó té la col·laboració de Sandra Monfort i Lia Kali als cors, Clapas a la bateria, i David Martínez a la trompeta.

Després de Llepolies

"Grauera" és el primer single publicat per Zoo després del llançament de Llepolies, el seu tercer disc, que durant aquest any de vida ha estat guardonat amb el Premi Carles Santos a "Millor disc de música urbana" i ha estat nominat a "Millor àlbum alternatiu" als Premis Odeón o els Premis MIN.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —