[#if caratula??]
  [#if caratula?is_hash]
    [#if caratula.alt??]
      ${caratula.alt}
    [/#if]
  [/#if]
[/#if]
Per Redacció
Publicat el 09 de gener 2021

El 2021 comença amb un dels retorns més esperats. El grup valencià -de Gandia- Zoo ha publicat el seu nou single Avant, un avançament del seu tercer disc, que arriba després d'un any de silenci que es va iniciar el novembre del 2019, “Les nostres sempre estaran. Per sempre bruixa i heretge. Sempre a la contra, i #AVANT”, publiquen al seu compte de Twitter.

El videoclip mostra paisatges valencians com Albufera i el Saler i és la celebració del retrobament amb els seus seguidors. Està dirigit per ElHombreViento.

L'aturada

Zoo va tancar la seva darrera gira de cinc anys en un concert amb entrades exhaurides al Sant Jordi Club. El seu cantant va explicar que, després de cinc anys, el grup necessitava un descans per fer cançons noves des d’una situació més relaxada, i que la seva idea era publicar el nou àlbum abans de l’estiu del 2021: "sabíem que estaríeu, ho sabíem, un plaer tornar així". 

Després de 2 àlbums d'estudi: Tempestes vénen del Sud (2014) i Raval (2017), la banda s'ha convertit en un dels referents del panorama musical urbà amb tan sols 6 anys i mig de trajectòria gràcies a la seva energia als escenaris, les lletres reivindicatives i les seves bases electròniques. 

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —