-
-
-
Per Redacció
Publicat el 07 de novembre 2022

Aquest dilluns es publiquen els dos primers capítol del podcast Corinna y el Rey, protagonitzat per l'examant del rei emèrit. Entre d'altres afirmacions, Larssen assegura que Joan Carles I apareixia a casa amb bosses de diners en metàl·lic i que rebia regals desorbitats.

A Corinna y el Rey, l'empresària dona detalls de la relació amb l'antic sobirà d'Espanya, que va conèixer al món de les caceres. Ella explica que sentia com si fos no només la seva xicota sinó la seva dona, malgrat que ell, diu, tenia múltiples amants.

El primer episodi es titula La casita: Juan Carlos I y la velada de caza i el segon, Vivir del cuento: muerte, democracia y bolsas de dinero... i és al final del segon en què Corinna narra com l'emèrit rebia diners en metàl·lic d'origen desconegut. "El veia tornar dels viatges i estava content com un nen de cinc anys. Venia amb bosses plenes d'efectiu i em deia que era del seu amic. Semblava una situació molt habitual", explica.

L'examant del rei emèrit també relata com s'aprofitava de la seva condició de rei per obtenir regals caríssims. "Ell trucava algú que tenia una gran varietat de vins de Bordeus i de sobte n'arribaven 20 caixes. Els seus desitjos eren ordres per a tothom, feien qualsevol cosa per complaure'l".

Aquesta era una situació que ella trobava estranya, però que Joan Carles I s'afanyava a treure ferro. "Si demanava alguna pregunta em contestava: 'Ets molt dramàtica i no entens com funciona Espanya'. No, clarament no ho entenia", responia ella.

La producció

El podcast Corinna y el Rey, que arriba mentre continua a Londres la seva demanda judicial contra el rei emèrit, ha estat produït per l'estudi de continguts Project Brazen, cofundat pels periodistes Tom Wright i Bradley Hope.

També hi participa PRX (Public Radio Exchange). Ambdues empreses han assegurat que no tenen "cap relació contractual" amb l'examant de l'antic cap d'Estat, i mantenen que "no s'ha fet cap contraprestació econòmica cap a la seva persona". Els dos primers episodis s'han publicat en múltiples plataformes en anglès i en espanyol.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —