Portada del nou senzill de Bad Gyal, "Aprendiendo el Sexo"
Per ACN
Publicat el 31 de juliol 2020

Explícit i provocador. Així és el senzill que Bad Gyal ha estrenat aquesta mitjanit, 'Aprendiendo el Sexo'. Produït amb El Guincho, rawsanches i Fakeguido, la cantant catalana de trap relata a la cançó el seu gust pel sexe. 

El tema s'ha estrenat acompanyat d'un videoclip inspirat en les 'sextapes' de celebritats internacionals. Aquest, produït novament per CANADA, Bad Gyal emula les 'sextapes' que es van popularitzar a principis de segle amb celebritats que aparentment mostraven la seva vida sexual. La de Vilassar de Mar apareix en roba interior a l'habitació d'un hotel de luxe, acompanyada d'un noi amb el qual es va insinuant l'inici d'una relació sexual. 


El senzill també conté una 'portada', dissenyada per Ausias Pérez i amb il·lustració de Susy Broullon, que busca plasmar "l'erotisme" de la cançó i s'inspira en els còmics hentai japonesos. Amb el seu anterior 'single', "Tu Eres un Bom Bom", es va enfilar fins al número u de tendències a YouTube Espanya. La cançó s'ha convertit en Disc d'OR, amb més de 40 milions de reproduccions a les plataformes digitals. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aprendiendo el sexo en todas las plataformas ????????

Una publicación compartida de Bad Gyal Alba Pussy K Mana (@akabadgyal) el

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —