EFE
Per Redacció
Publicat el 08 de març 2021

Les veïnes del barri de Gràcia de Barcelona, amb la col·laboració de Roba Amiga, han penjat una cadena de més de 250 sostenidors que creua d'una punta a l'altra de la plaça del Sol, un projecte titulat "Ca Totes", amb el qual commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Segons ha informat Anna Roura, l'artista que ha impulsat el projecte i veïna del barri de Gràcia, "més enllà de ser una metàfora visual en clau feminista, pretén ser una forma de reivindicar la força del veïnat, ja que la producció ha esdevingut de forma 100% col·laborativa de la mà de totes les veïnes que han decidit sumar-s'hi".

"De fet, és d'aquest anhel de crear un teixit entre les dones que viuen a prop entre elles d'on neix la iniciativa", com es pot veure en les cartes que l'artista va enviar per a la convocatòria.

Per tancar el cercle, el projecte culmina amb la donació de totes les peces a Formació i Treball: Fundació Amiga, una entitat que té com a objectiu formar i inserir laboralment persones en risc d'exclusió social, així com gestionar el lliurament de roba, mobles i altres estris domèstics a famílies vulnerables. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —