La Beckett començarà la temporada amb 'Descripció d'un Paisatge' i Ovidi4
Per Redacció
Publicat el 21 de juliol 2021

La Beckett posa avui a la venda les entrades per als dos primers espectacles de la temporada 2021-22: per un costat, un triple concert d’Ovidi4, i per l’altre, un espectacle de Benet i Jornet: Descripció d’un paisatge.

Els dies 16, 17 i 18 de setembre, la Sala torna a acollir Ovidi4. El poeta David Caño, el músic Borja Penalba, el periodista i activista social David Fernàndez i la cantant Mireia Vives, es reuneixen sota el nom d’Ovidi4 per a realitzar un espectacle on repassen diverses cançons d'Ovidi Montllor i en reinterpreten d'altres.


L’actuació pren forma de tertúlia musicada on es parla de cultura i política. La formació, que versiona cançons d’Ovidi Montllor però també recupera temes i textos de diversa índole, comptarà en aquesta ocasió amb el guitarrista Toti Soler, inseparable acompanyant de l’Ovidi. El concert forma part del Festival Alcools, que aquesta temporada 2021-22 arriba a la seva novena edició.

El 29 de setembre, primera data

El primer espectacle teatral de la temporada a la Sala Beckett es podrà veure a partir del 29 de setembre i serà el text d’una figura cabdal de la dramatúrgia catalana: Josep Maria Benet i Jornet, mort l’abril de 2020, en plena pandèmia. L’obra vol ser un reconeixement i record cap a un dels autors catalans més importants de la història, sense el qual no s’entén l’evolució de la ficció catalana.

En una ciutat mediterrània imaginària, un cap d’Estat totalitari ha decidit evolucionar cap a la democràcia. Ara, dues filles d’un dissident tornen de l’exili. Tenen por, però estan disposades a exercir la seva revenja personal. Lluites de poder, venjança, temors, vulnerabilitat, interès i misèria formen aquesta història en què Josep M. Benet i Jornet reflexionava, a finals dels setanta, sobre l’equilibri entre un fort compromís ideològic i el dret a viure fràgilment la vida pròpia.

A més, la Beckett ha presentat els seus taller pel curs vinent: durant la tardor passaran per la sala Llàtzer Garcia (autor resident de la Sala Beckett la temporada 21-22), Marc Angelet, Marilia Samper, Carles Batlle, Albert Arribas, Marc Artigau, Joan Yago, Carla Rovira, Sol Picó, Mònica Bofill, Carlota Subirós, Marta Galán i Las Glorias Cabareteras.

— El més vist —
- Comentaris -
- Etiquetes -
— El més vist —