La façana de la Casa Batlló decorada amb un jardí vertical de roses.
La façana de la Casa Batlló decorada amb un jardí vertical de roses.
La façana de la Casa Batlló decorada amb un jardí vertical de roses.
Publicat el 23 d’abril 2022

Com cada any, la Casa Batlló es vesteix de gal·la per a rebre un dels dies més bonics de l’any: Sant Jordi. Des del Diari de Barcelona, l’hem pogut entrevistar perquè ens expliqui com està afrontant l’allau de paparazzis que la perseguirà avui.


Bon dia, senyora. Que guapa està avui!
Home, i tant! Avui i sempre. 

No dic pas que no. És còmode, aquest vestit?
No et mentiré, les roses piquen una mica… Per això de les espines, dic. Però bé, ja ho deia la Maria Isabel: “Antes muerta que sencilla”.

Però aquests roses no són naturals, oi? Com pot ser que tinguin espines?
Ai nena, què perepunyetes… És per donar-li un toc de dramatisme: estic feta tota una diva, jo! No oblidis que soc el monument més emblemàtic de Barcelona… No veus que sempre hi ha milers de persones als meus peus, totes apuntant-me amb els seus smartphones? Més d’un cop hi ha hagut empentes entre els meus fans per tal de trobar el millor enquadrament. És clar que jo soc bonica des de tots els angles…

Veig que avui està més sol·licitada que mai… Tothom vol una foto seva als seus stories!
No em sorprèn gens! Cada any es repeteix la mateixa història. Sabies que es pengen més de 4 fotografies meves per minut? Una autèntica barbaritat. Bona sort a tots els meus haters! Els serà impossible passar més d’un minut a Instagram sense veure la meva façana als perfils que segueixen. 

Caram! Li deu agradar molt, Sant Jordi.
Que si m’agrada? És el meu dia preferit de l’any! I no només per tota l’atenció que rebo, eh? És molt tendre veure el carrer ple de gent amb roses i llibres… I què me’n dius, de la llegenda de Sant Jordi? Em posa la pedra de gallina! 

Per això la duu representada a la façana?
Evidentment! Mira les teules ceràmiques en forma d’escates, que representen el llom del drac… I la creu de quatre braços? És la llança de Sant Jordi! I el meu preferit: el balcó de la princesa, en forma de flor. Però, escolta, que jo no soc tot façana: diuen que l’interior és el més important, i no decebo gens en aquest aspecte. 

També s’ha adornat per dins?
El meu pati de llums us deixarà a tots bocabadats! Una inigualable pluja de pètals de rosa que representa la sang vessada del drac… No em podràs negar que penso en tot! Per cert, oi que no ha de durar gaire més aquesta entrevista? Que hi ha cua, nena! 

No es preocupi, ho deixem aquí. Gaudeixi molt del dia, i compte amb la pluja que encara se li escorrerà el maquillatge…
Ah no, això sí que no! Que vingui algú a retocar-me’l  ara mateix!


 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —