Goita
Per Redacció
Publicat el 01 de desembre 2022

En ple debat sobre la presència del català en l'audiovisual, és pertinent fer-se una segona pregunta: on es poden trobar aquells continguts en la nostra llengua més enllà dels webs televisius de TV3, À Punt, IB3, ATV i RTVE? Una de les propostes és el web Goitaquefanara, una pàgina mantinguda per voluntaris que cataloga tot el contingut en català a les plataformes d'streaming i a la cartellera.

La informació, expliquen els creadors, s’obté automàticament de les plataformes i es publica a les xarxes socials perquè arribi a tothom automàticament. L'objectiu és clar: saber què es pot veure en català i on. Els creadors destaquen en un comunicat que, des del setembre, s'han integrat a la base de dades de pel·lícules de la Generalitat i de l'ésAdir. Així, hi ha catalogats més de 22.000 títols en català.

"Amb aquesta integració també mostrem les pel·lícules en català que es poden veure al cinema, a quins cinemes i quan es poden veure", expliquen els voluntaris. La plataforma permet cercar els títols segons si són pel·lícules, sèries, obres de teatre o documentals, així com triar el gènere o si es volen veure subtitulades o doblades.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —