Sala de butaques Antic Teatre
Per EFE
Publicat el 10 de gener 2022

Estrenes, com els de Los Detectives, Núria Andorrà i Roger Pelàez, i èxits d'anteriors temporades com els de Søren Evinson, Las Huecas o Juana Dolores, formen part de la programació d'aquest semestre de l’Antic Teatre.

Durant els primers sis mesos de l'any, la sala prestarà especial atenció a peces sonores i poètiques, tot i que la portaveu de l'Antic Teatre, Verónica Navas, destaca que "la principal notícia d'aquesta temporada és que continuem aquí", en referència a les dificultats per les quals ha passat la sala durant la pandèmia. La bona resposta del públic als espectacles fixos com el cabaret de Víctor Guerrero o l'espectacle de Roger Pelàez ha fet mantenir viu l’Antic Teatre. 

La percussionista, Núria Andorrà, actuarà en tres formats diferents, en solitari, amb el saxofonista Liudas Mockunas i amb el ballarí Manel Salas. També es comptarà amb els versos de David Caño amb la música industrial de DJ Mauri, agrupats com (Da::Ma), amb el concert performatiu "Second chance", d'Assi Weitz i Javier Murugarren i amb el concert de la banda barcelonina Navarri.


La dansa també té el seu lloc a la programació de l’Antic teatre, sent La Súbita qui obrirà la temporada al gener amb "Silver Ballad" i Mònica Muntaner la tancarà al juliol amb "La qualitat de la matèria", una obra que relaciona la dansa i el ioga, interpretada per Janet Parra.

Serà a l’abril quan s’estrenarà EXagerada, una peça autobiogràfica de Natasha Padilha, com a resultat de la primera convocatòria de projectes de les Sales de Proximitat de Barcelona. A més, també cal destacar El esfuerzo constante de ganarse la vida, de Vicente Arlandis, Solo vine a bañarme, estrena en solitari d'Andrea Pellejero de Las Huecas; Funky Chicken de Francesca Viana, i les estrenes de Personas escandalosas que no caben en el mundo, d'Orientación Colectiva Loli, i Rojo Pandereta (Psicoballet), d'Oihana Altube i Javier Vaquero.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —