El desnonament d'una família amb tres menors a Ciutat Meridiana, en imatges
El desnonament d'una família amb tres menors a Ciutat Meridiana, en imatges
Per Redacció
Publicat el 31 d’octubre 2020

Desnonats una hora abans de l'inici del toc de queda. Els Mossos d’Esquadra van desallotjar ahir una família amb tres menors a càrrec, un dels quals lactant, segons va informar Betevé

En un principi, l'execució del desnonament estava programada per a aquest dijous però ni l’advocat d’ofici de la família ni el jutjat els ho havien notificat, segons va apuntar l’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana.

La família desallotjada feia un parell d'anys que habitava aquest pis del carrer Rasos de Peguera, 93, propietat d’una entitat financera.

Les veïnes van assenyalar que al matí la dona havia marxat a treballar i, en tornar, es va trobar el pany canviat per dins. Aquest fet no li va impedir tornat a ocupar l'habitatge, però la presència d'una alarma propietat d’una empresa de seguretat privada i connectada amb la policia va fer que els Mossos es tornessin a personar.

Obstrucció a la feina dels periodistes

Els Mossos d'Esquadra van impedir que la fotoperiodista del Diari de Barcelona, Lorena Sopena, pogués exercir el dret a d'informar, forçant-la a abandonar el portal de la vivenda on s'estava produint el desnonament. 

Durant el desnonament, es van produir moments de tensió quan diversos veïns van intentar evitar el llançament bloquejant l'entrada d’accés a l’habitatge. Els agents van encapsular els manifestants i els van apartat de la porta. Segons els Mossos d'Esquadra, es va produir llançament d’objectes cap als agents.

Com s'acostuma a fer en aquests casos, els serveis socials de l'Ajuntament de Barcelona van preguntar a la família si tenien algun familiar o conegut que els pogués allotjar o si preferien anar a un alberg. Van optar per aquesta darrera opció. 

 

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —