Alguns dels productes que ofereix el restaurant.
Alguns dels productes que ofereix el restaurant.
Per EFE i Redacció
Publicat el 02 de setembre 2022

Un Lobster Roll és un sandvitx típic de Nova Anglattera, una regió al nord-est dels Estats Units, farcit de carn de llagosta barrejada amb maionesa i ara, des del juny passat, ha obert les portes el primer restaurant a Barcelona que ofereix aquest menjar tradicional, el Lobster Roll Barcelona. Però aquest local situat el número 22 del carrer Muntaner té una particularitat. I és que després de gaudir d'un roll de marisc  -el plat estrella que oscil·la entre els vuit i els 12 euros- els clients tenen la possibilitat de fer una migdiada, o com a mínim descansar, en lliteres que han habilitat en el mateix local.

Es tracta d'uns cubículums embuatats i d'ús estricament individual, ja que com ha explicat a EFE Xiaoyong Chi, l'encarregat d'aquest restaurant, "no és compartible, en cap concepte. Aquest espai de descans s'anomena "Nappuccino Corner" i, al costat de les preceptives taules i cadires del local, ofereix altres comoditats extra com endolls o bé lampares.

 

 

Des del principi el local ja comptava amb aquests cubículums perquè havien format part d'una idea prèvia similar, un cafè on poder descansar, i quan els resposables del restaurant van llogar el local van decidir continuar amb el "Nappuccino Corner", que ara és una minifranquicia. "Amb els propietaris de Nappuccino ens portem molt bé, i hem fet amb ells la primera franquícia a Espanya, som els primers", comenta el responsabe.

Afegeix que "els turistes ho solen aprofitar molt per descansar" perquè els resulta curiós el concepte de fer la "migdiada" i "quan un turista que porta tot el dia caminant per Barcelona, arriba aquí amb gana, vol menjar alguna cosa, però a més pot descansar una hora, ho agraeix molt".

Tot i que el "contracte" és per una hora, si no hi ha molta gent en el local, al client se li permet una petita pròrroga de "quinze minuts o mitja hora més, depenent de la gent i de la cua perquè això està fet per compartir, que ho pugui gaudir tothom, no volem que algú abusi i es quedi tota l'estona dins", recalca Chi.

Des de la seva obertura, i després de la normal curiositat inicial, ja compten amb alguns clients que ho han agafat com a costum, entre ells treballadors d'oficines properes, sobretot, els que viuen fora de Barcelona i han de matinar per anar a l'oficina, que dinen aquí i després, abans de reprendre la jornada, s'estiren una estona per desconnectar.

En relació al menjar que s'oferta, el Lobster Roll ofereix unes especialitats nord-americanes úniques a la capital catalana: uns entrepans de "marisc (llamàntol, cranc, gambes) amb un pa francès totalment casolà", comenta l'encarregat.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —