La nova samarreta del Sant Andreu
Per Martí Pernia
Publicat el 07 de juliol 2023

La Unió Esportiva Sant Andreu ha presentat avui via Twitter la seva nova samarreta per la temporada 2023-2024. El disseny manté el seu estil original quadribarrat, però amb la incorporació de la mítica marca Meyba, que li confereix un estil més 'retro'.

Precisament, Toni Reguant, soci principal de Meyba, va assegurar al 'Tot costa' que "havien intentat respectar al màxim l'essència del club, com l'essència històrica de la marca". Reguant va afirmar que havien triat el club quadribarrat no pas per casualitat: "el Sant Andreu i la marca comparteixen molts valors, i hem pensat que era el millor club per tornar al futbol".

 

L'acord entre el club i la marca es va tancar a l'últim moment per qüestions contractuals que el Sant Andreu havia de respectar, i per això "ara ens obliga a córrer perquè el club, la marca i els aficionats s'ho mereixen", explica Reguant. Per la seva part, el Sant Andreu agraeix "el gran esforç que ha fet Meyba, per tal de satisfer la demanda dels aficionats", a més de recordar que tots els productes estaran disponibles a partir del 25 de juliol.

Així mateix, el soci principal de Meyba va confirmar que "l'estratègia ara és reintroduir la marca en un sol club de referència, com el Sant Andreu, i ja reintroduïda al mercat, es podran buscar més clubs".

Des de Meyba estan contents amb la recepció tan positiva que ha tingut entre l'afició per Twitter, i afirmen que surten "amb sensacions molt positives".

Meyba, un clàssic que torna

Meyba és una marca barcelonina que es va crear als anys 40. Va créixer dins del mercat i es va convertir en el patrocini de molts clubs espanyols com l'Atlètic de Madrid, el Cadis o l'Espanyol, entre d'altres.

Així i tot, la seva samarreta més recordada és la del Barça de Johan Cruyff, l'anomenat popularment com el 'Dream Team'. Justament, una de les fites històriques del Barça, la seva primera Champions, sempre quedarà en l'imaginari col·lectiu pel gol de Koeman i la seva samarreta taronja de Meyba. Aquesta mateixa samarreta que va ser portada per llegendes del club blaugrana com Stoichkov, Maradona, Guardiola.

Amb el Sant Andreu, Meyba torna al futbol gairebé 30 anys més tard, i mantenint el seu estil clàssic i més característic.

 

 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —