- vídeos -
Horts
Per Maria Rafart , Joana Giribert , Isabel Henriques i Cecília Nofre
Publicat el 17 d’octubre 2023

Sabem realment l'origen de tot allò que mengem? Ens ho preguntem prou? En aquesta nova sèrie audiovisual sobre alimentació la Laura, una jove de 12 anys, assumeix un repte: tria el seu menú preferit i es compromet a anar a buscar tots els ingredients necessaris sense sortir de Barcelona, preguntant-se d'on procedeixen realment.

Aquesta petita aventura la porta a visitar horts urbans, mercats municipals i botigues, interactuant amb els venedors i, el més important, fent les preguntes pròpies de la seva edat. Preguntes a vegades ingènues i altres desacomplexades, però sempre pertinents, intel·ligents i incisives; preguntes que molts adults ja fa temps que van deixar de fer-se...

D’aquesta manera el Diari de Barcelona vol commemorar el Dia Mundial de l’Alimentació, dies després d’haver publicat la sèrie Créixer i péixer, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional contra el malbaratament alimentari.


En cadascun dels sis capítols de Menú infantil la Laura visita un lloc diferent: una botiga a granel, un supermercat, una peixateria, un hort urbà, etc.

Igual que la sèrie Créixer i péixer, Menú infantil ha estat produïda conjuntament entre el Diari de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —