Poblenou Urban District promou l'art i el disseny amb el nou circuit artístic AR-DE
Poblenou Urban District promou l'art i el disseny amb el nou circuit artístic AR-DE
Per EFE
Publicat el 08 de desembre 2021

L'associació cultural Poblenou Urban District celebra la primera edició de l'AR-DE del 10 al 12 de desembre, un nou circuit artístic gratuït per galeries, showrooms i museus del barri barceloní amb la intenció de promoure l'art i el disseny. La nova iniciativa té per objectiu apropar al públic la programació d'11 entitats i espais de la comunitat creativa del Poblenou per incentivar la venda d'art i de disseny fet per artistes i dissenyadors emergents o amb trajectòria, nacionals i internacionals.

El circuit artístic estarà format per Noak Room, Haba Gallery, La Plataforma, Galeria Chez Xefo, BD Barcelona Design, Piramidón Centre d’Art Contemporani, Museu Can Framis, Unusual Concept Store Gallery, Disseny Hub Barcelona, The Folio Club, L&B Gallery i Razzmatazz. A més, als espais expositius i alguns dels enclavaments del districte es podran veure escultures virtuals fetes gràcies a un projecte innovador de tecnologia immersiva a través de realitat augmentada.

“Mitjançant una aplicació mòbil, pionera dins del sector tecno-artístic desenvolupada pel col·lectiu Luzidlab, els visitants de l'AR-DE podran experimentar una nova forma de consumir art, on la interacció digital amb l'obra serà el gran tret distintiu”, expliquen els organitzadors.

La programació de l'AR-DE també inclou la tercera edició de la jornada “Urban Talks”, que consistirà en tres xerrades, també gratuïtes, sota el nom de “Cultura i creativitat en mutació contínua”. La intenció de l'organització és “debatre de forma transversal sobre la modernitat líquida que es pot trobar en un territori en mutació contínua com és el Poblenou i que afecta multitud d'indústries dins dels camps de l'art, la cultura i la creativitat”.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —