- vídeos -
Sant Martí
Per Oriol Darnés
Publicat el 14 de febrer 2021

Al districte de Sant Martí s'ha respirat un ambient de total calma al llarg de tota la jornada. Al matí s’han pogut constituir les meses sense cap incidència i al llarg del dia tothom ha seguit els protocols de seguretat. Dins de l’edifici de la seu del Districte, no hi ha hagut aglomeracions de persones i els encarregats de garantir el compliment de les mesures han estat constantment pendents que tothom pogués votar de forma segura.

Hi havia molta expectació sobre com viurien la jornada electoral els presidents de les meses. La majoria es mostraven còmodes i tranquils, no han patit per la seva salut, ja que els espais han estat totalment habilitats i les mesures anti-Covid s’han seguit amb èxit. De fet, estaven tan convençuts de la bona feina i actitud dels votants que no patien ni tan sols per la darrera franja de votació, habilitada per a persones infectades i els seus contactes directes.

Tot i això, cal remarcar que no els han ensenyat com posar-se un EPI. Una de les figures característiques de la jornada que també ha viscut molts canvis en la seva activitat ha sigut la de l’apoderat. Els representants a peu d’urna dels partits han tingut una repercussió molt menor als col·legis, i han hagut de traslladar la seva feina a fora dels recintes electorals.

Santi Romo, apoderat d’Esquerra Republicana, ha assegurat que “hi ha una quota molt gran d’indecisos aquest any”, però no creu que això pugui afectar realment els resultats electorals. Tot i la dificultat afegida d’enguany, els esforços dels membres de les meses, els voluntaris i els mateixos votants han fet que la jornada pogués transcórrer amb el màxim de normalitat possible.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —