L'últim acte de generositat
L'últim acte de generositat
L'últim acte de generositat
Per Pol Valero i Ramon Vilageliu
Publicat el 29 de juliol 2021

Donar una part de tu per salvar una vida. Què és, sinó una de les màximes expressions de l’altruisme a les quals hom pot aspirar. L’any passat, a Catalunya, es van fer 997 trasplantaments d’òrgans que, malgrat la reducció de cirurgies per culpa del coronavirus, són una xifra envejable per la majoria de regions del món. I és que el sistema públic català és capdavanter tant quantitativa com qualitativament en matèria de trasplantaments.

En aquest reportatge, intentem desgranar les raons de l’èxit del model català parlant amb tots els seus protagonistes. Des dels cirurgians que són la cara visible de l’operació, fins als coordinadors que s’encarreguen de tota la logística. I, evidentment, els elements més importants del procés, els donants i els receptors, que ens obren les portes als seus testimonis personals.

Per gaudir el reportatge a pantalla completa, cliqueu en la imatge que teniu a continuació. Us recomanem que el llegiu des del web. I si ho feu des del mòbil, que sigui amb la pantalla horitzontal. Si no us apareix la imatge, recarregueu la pàgina.

https://readymag.com/2926170

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —