- vídeos -
Ginestà
Per Redacció
Publicat el 21 de setembre 2023

Si a principi de mes Ginestà presentava Quan bategues, avui el duet format pels germans Júlia i Pau Serrasolsas n'ha presentat el videoclip.

El protagonitza el periodista i historiador de l'art Marc Giró, que dins un hospital intenta tractar la sensació física de l'enamorament, mentre balla, cada cop més ràpid, al ritme d'una tema que segons els artistes "és una obra d'orfebreria pop on lletra i producció van agafats de la mà". Un batec que, com l'amor, no para de créixer.

Autors de hits com Estimar-te com la terra, L'Eva i la Jana i, darrerament, De tot el món, el nou tema és el segon avançament del que serà el seu quart disc. Serà presentat el proper 12 d’abril al Paral·lel 62 de Barcelona, en el marc de la programació del Cruïlla de Primavera i les entrades ja estan a la venda.

Abans però, es podrà gaudir dels germans Serrasolsas en el concert que oferiran demà a la platja del Bogatell de Barcelona, dins les festes de la Mercè.

El videoclip ha estat dirigit per Adrián Martos i co-escrit per Marta Mojal i el mateix Martos. Conté una coreografia, obra d'Andrea Ibáñez, que no deixarà indiferent a ningú.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —